Jensen Sängar

Jensen Ambassadör
Det klassiska bolstermönstret med liljan har i madrassammanhang blivit lite av ett kvalitetsbegrepp. Men för att skapa en madrass som Ambassadör, krävs det mycket mer än bara utseende. Det krävs innehåll. Nya zonpocketsystemet placerar Ambassadörserien i en klass för sig. Det är svårt att förklara hur det känns att ligga i en äkta Jensen Ambassadör. Liggkomforten är unik och förklaringen finns inuti madrassen. Först och främst, ett helt nyutvecklat pocketsystem med 50% fler fjädrar än i en vanlig pocketfjädermadrass. Dessutom med 5-delat zonsystem som har olika hårdhetsgrader fördelade från topp till tå. Bara det bästa materialen som naturlatex i bäddmadrassen superstrech i bolstret, 3 olika hårdhetsgrader, bäddmadrass i tagel som tillval.
Kort sagt, Ambassadör måste upplevas.

Jensen Ambassadör Continental
De två rammadrasserna med dubbelfjädrande Bonell/LFK resårkärna. Den stora, vändbara madrassen har det nya zonindelade Ultrapocket resårsystemet, bolster med superstrech och latex stoppning på båda sidor. 7 cm bäddmadrass med stoppning i latex eller tagel. Finns i alla standardbredder/längder och kan även beställas i specialmått.

Jensen Ambassadör Flexi Continental
Hög sängram, Jensen Flexi ställbar botten med starkaste motoralternativet som standard, samt kulben. ( kan även levereras med sockel till dubbelsäng ). Ambassadör vändbar madrass med zonindelat Ultrapocket system och latex stoppning. 7 cm bäddmadrass i naturlatex eller tagel. Finns i det flesta standardmått, även som dubbelsäng ( 150, 160, 180 cm bredd ).
     
     
Ambassadör Vändbar Zonindelat Ultrapocket resårsystem. 7 cm bäddmadrass i naturlatex eller tagel. Finns i 3 mjukhetsgrader ( mjuk, medium, och fast ).  
  Ambassadör Ram Zonindelat Ultrapocket resårsystem. 7 cm bäddmadrass i naturlatex eller tagel. Finns i 3 mjukhetsgrader ( mjuk, medium, och fast ).
Ambassadör Continental Zonindelat Ultrapocket resårsystem. 7 cm bäddmadrass i naturlatex eller tagel. Finns i 3 mjukhetsgrader ( mjuk, medium, och fast ).  
     
Ambassadör Flexi Zonindelat Ultrapocket resårsystem. 7 cm bäddmadrass i naturlatex eller tagel. Finns i 3 mjukhetsgrader ( mjuk, medium, och fast )  
     
  Ambassadör Vital
Zonindelade Ultrapocketsystemt, superstrech i bolster och en 7 cm bäddmadrass i naturlatex eller tagel. Vital har 2 kraftiga elmotorer, steglös massagefunktion,
    automatisk längdjustering som gör att huvudändan alltid är mot t.ex väggen, oavsätt läge. Allt reglerat med den sladdlösa fjärrkontrollen